Joey Barton, te szerencsétlen hülye!

HORIZONTAL FOOTBALL PORTRAIT HANDS ON HEAD
Marseille's British midfielder Joey Barton reacts at the end of their French L1 football match Olympique of Marseille (OM) versus Lorient (FCL) at the Velodrome stadium in Marseille, on December 9, 2012. AFP PHOTO / BORIS HORVAT
Vágólapra másolva!
Joey Barton újra hallat magáról: miután Premier League-rekordot állított fel azzal, hogy zsinórban hét meccsen kapott valamilyen lapot (hat sárgát és egy pirosat), a Hull City elleni bajnokin a piros lapját azzal fejelte meg, hogy (megpróbálhatnánk körülírni, de minek?) tökön vágta a Hull játékosát, Tom Huddlestone-t. 

A QPR már egygólos hátrányban volt a Hull otthonában, amikor a 32. percben a játékvezető éppen egy sárgát készült adni Bartonnak egy durva becsúszásért. A Hull játékosai megpróbálták meggyőzni a bírót, hogy pirosat adjon neki, mire Barton berágott, és jó alaposan megcsapta a leghevesebben reklamáló Huddlestone családi ékszereit.

A játékos azonnal összegörnyedt, és elsomfordált a helyszínről, Barton pedig – bár valószínűleg csak sárgát kapott volna – megkapta a piros lapját. A kiesés elől menekülő QPR egyébként még 10 emberrel kiegyenlített, de végül 2-1-re kikapott, és csak jobb gólkülönbségével előzi meg a már kieső Burnley-t.

Egy újabb piros Forrás: AFP/Boris Horvat

Barton bocsánatot kért, de nem csoda, ha már üresek a szavai.