Varázsgomba segített Balotellinek?

mario balotelli, liverpool
Liverpool's Italian striker Mario Balotelli reacts during the English Premier League football match between Queens Park Rangers and Liverpool at Loftus Road in London on October 19, 2014. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Mario Balotelli egyetlen gólt sem lőtt a Liverpoolban, egészen a Tottenham elleni meccs hajrájáig, ahol 2-2 után győztes találatot szerzett. A 442oons rajzolói szerint Brendan Rodgers menedzser varázsgombával turbózta fel a már-már kegyvesztett renitens támadót.

Egyszerű kis történet, de van benne néhány jó megfigyelés: mostanában valóban úgy tűnt, Balotellin csak valami hasonló varázslat segíthet, ezen kívül az olasz támadó tényleg nem ünnepelte a gólt, ahogy a klipben sem.

Az biztos, hogy Balotelli nem szokványos figura, és most nem csak az állandó balhéira gondolunk. Mikor is lőtte be az első gólját a Premier League-ben? Hát persze, hogy a 13. meccsén! Kíváncsian várjuk a folytatást.