A nap sportképe: Messi beteljesületlen álma

MESSI, Lionel Amszterdam, 2015. február 12.
A World Press Photo által 2015. február 12-én közreadott, a kínai Pao Taj-langnak, a Chengdu Economic Daily munkatársának a képe, amely a sport egyedi kategóriájának első helyezését nyerte el a World Press Photo
Amszterdam, 2015. február 12. A World Press Photo által 2015. február 12-én közreadott, a kínai Pao Taj-langnak, a Chengdu Economic Daily munkatársának a képe, amely a sport egyedi kategóriájának első helyezését nyerte el a World Press Photo nemzetközi sajtófotóversenyen Amszterdamban 2015. február 12-én. A képen Lionel Messi argentin csatár (k) nézi a bajnoki trófeát a 2014-es labdarúgó-világbajnokság Németország ellen játszott döntőjében, Rio de Janeiróban. (MTI/EPA/WPP/Chengdu Economic Daily/Pao Taj-lang)
Vágólapra másolva!
Egy kínai fotós, Pao Taj-lang nyerte a World Press Photo sport egyedi kategóriájának első helyét. A Chengdu Economic Daily munkatársa Lionel Messit kapta le, ahogy a vb-döntő után bandukol átvenni az ezüstérmét - közben pedig szomorúan pillantgat a nagy álmára, a futball legértékesebb kupájára, amit a németek szereztek meg.
Ilyen közel még sosem volt a legnagyobb serleghez Forrás: MTI/EPA/WORLD PRESS PHOTO/Chengd/Pao Taj-Lang