Vágólapra másolva!
A 36-szoros magyar válogatott Koman Vladimir is hazatért, és a Diósgyőr labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

A DVTK honlapjának beszámolója szerint a 25 éves középpályást már tavaly is szerette volna leigazolni a klub, ám akkor nem sikerült dűlőre jutni.

"Most gyakorlatilag néhány óra alatt meg tudtunk egymással állapodni. A klub vezetése és a szakmai stáb is egyöntetűen azon az állásponton volt, hogy ha mód van rá, akkor tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ő a mi játékosunk legyen. Hamarosan lesz még egy érkező, vele lehet teljes a keret" - nyilatkozta Árki Gábor sportigazgató.

Koman Vladimir is az NB I-ben folytatja Forrás: DVTK.eu

Koman Vladimir elmondta, hogy mindenki, akivel beszélt, pozitívan fogalmazott a Diósgyőrről, ezért döntött az NB I-ben a harmadik helyen álló klub mellett. "Egy nagyon nehéz időszak áll mögöttem, ez remélem, hogy többet nem fog előfordulni. Nagyon fájt, hogy nem csinálhattam azt, amit a legjobban szeretek. Nem vagyok a topon, de nagyon jó időben tudtam ideigazolni, előttem áll a téli a felkészülés java. Biztos vagyok abban, hogy gyorsan formába fogok lendülni, és nem lesz semmilyen probléma" - fogalmazott Koman.

Az U20-as világbajnoki bronzérmes középpályás legutóbb az orosz Ural csapatában játszott, ahol 17 meccsen egy gólt lőtt, előtte megfordult a Krasznodarban, a Monacóban, a Sampdoriában, a Bariban és az Avellinóban is.