Vágólapra másolva!
Harry Redknapp lemondott a Queens Park Rangers edzői posztjáról, a szakember halaszthatatlan térműtétét nevezte meg távozása okaként, de az angol lapok kész tényként közlik, hogy Redknapp a Premier League utolsó előtti helyén álló londoni klub transzferpolitikájával volt elégedetlen.

A 67 éves szakember valamivel több mint két évig irányította a londoni együttest, amellyel előbb kiesett az élvonalból, majd tavaly kiharcolta a feljutást. Redknapp azt mondta, egészségi állapota is szerepet játszott mostani döntésében.

"Sajnos a térdemet azonnal műteni kell, ez megakadályoz abban, hogy a következő hetekben ellássam a munkámat. Ami azt jelenti, hogy nem lehetnék kint napi szinten az edzéseken, s úgy érzem, ha nem tudok száz százalékot adni, jobb, ha valaki más veszi át a posztomat" - közölte kedden.

Harry Redknapp, a Queens Park Rangers vezetőedzője. Forrás: AFP/Glyn Kirk

Az elmondottak ellenére az angol sajtó biztosra veszi, hogy sokkal inkább a QPR elmaradt téli igazolásai miatt távozik az Angliában roppant népszerű "Arry", aki több játékost is kért, hogy megmentse a klubot az egyre valószínűbbnek tűnő kieséstől. A QPR 23 forduló után 19 ponttal áll a 19. helyen a PL-ben, a még bennmaradást érő 17. helytől egy pont választja el.