Tévez nem hosszabbítja meg szerződését a Juventusszal

Juventus' Argentinian foward Carlos Alberto Tevez  celebrates after scoring a goal during their Serie A football match Juventus vs Sassuolo  at "Juventus Stadium" in Turin on December 15, 2013 . AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Juventus' Argentinian foward Carlos Alberto Tevez celebrates after scoring a goal during their Serie A football match Juventus vs Sassuolo at "Juventus Stadium" in Turin on December 15, 2013 . AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
Carlos Tévez remekül érzi magát Torinóban, de jelenleg úgy gondolja, nem fogja meghosszabbítani 2016-ban lejáró szerződését. 

Az argentin válogatott és a Juventus csatára 10 góllal vezeti a Serie A góllövőlistáját. Ennek ellenére nem kívánja meghosszabbítani szerződését a klubbal.

"Szeretném tiszteletben tartani az érvényben lévő szerződésemet, mely szerint 2016-ig a Juventus játékosa leszek" - mondta Tévez argentin újságíróknak a Buenos Aires-i reptéren. "Ám jelenleg úgy érzem, nem fogok hosszabbítani Torinóban".

Carlos Tévez egyelőre csak 2016-ig tervez Forrás: AFP/Giuseppe Cacace


Az újságírók erre találgatni kezdték, hol folytatja a pályafutását, és visszatér-e nevelőklubjához, a Boca Juniorshoz.

"Nehét ezt előre megmondani. Egyelőre a legmagasabb szinten futballozok, élvezem minden pillanatát, és erre fogok törekedni a továbbiakban is. A találgatásokra nem kívánok reagálni, megőrjítenek a folytonos spekulációk" - zárta rövidre az argentin újságírókkal folytatott párbeszédét a játékos.