Vágólapra másolva!
Nikolics Nemanja, a Videoton és a magyar válogatott csatára szívesen igazolna külföldre, de ha jelenlegi klubja teljesíti az igényeit, akkor örömmel marad az NB I-ben. 

"Egyelőre érvényes szerződés köt a Videotonhoz 2015 júniusáig, s a klubnak most van egy olyan lehetősége, hogy eladjon és keressen rajtam, mivel nyáron már szabadon igazolható leszek, nem kell értem kártérítést fizetni. Korábban is voltak tárgyalások a Videotonnal és most is zajlanak az egyeztetések. Az én vágyam, hogy külföldön is kipróbáljam magam, szeretnék ott is bizonyítani, azonban megvannak a feltételeim, s ha azokat teljesítik, akkor akár a pályafutásom végéig a Videoton játékosa maradok. A klub azonban egyelőre nem jelezte az ajánlatban azokat a feltételeket, amelyek a maradásomat biztosítanák. Ha ez nem történik meg, akkor, fájó szívvel, de másik klubot keresek" - nyilatkozta a Magyarszo.comnak a játékos.

Nemanja Nikolic (b) jövője egyelőre bizonytalan Forrás: MTI/Beliczay László


Nikolic azt is elmondta, jó döntésnek tartja, hogy Dárdai Pál marad a szövetségi kapitány.

"Örültem a bejelentésnek, hiszen úgy gondolom, az ő irányításával mozdult meg valami, s nagy kár lenne, ha ez nem folytatódhatott volna. Véleményem szerint a legjobb döntés született, mind a labdarúgás, mind a szurkolók szempontjából. Mindig azt mondják, hogy a következő mérkőzés a legfontosabb, de azt hiszem ez most hatványozottan igaz a magyar válogatottra, mivel márciusban a világbajnoki résztvevő görögök ellen lépünk pályára, akik jelenleg a csoport sereghajtói. Nekik eddig nagyon nem jött ki a lépés a selejtezőben, s mi egy győzelemmel még jobban eltávolíthatjuk őket a továbbjutást érő helyektől. A görögök elleni győzelem nagyon sokat jelentene a végelszámolásnál".

Nikolics 16 góllal toronymagasan vezeti jelenleg az NB I góllövőlistáját.