Messit nem csak Ronaldo előzte meg

Cristiano Ronaldo
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates scoring the 0-3 and breaking the record for the most goals in a European Cup or Champions League season during the UEFA Champions League second-leg semi-final football match FC Bayern Munich vs Real Madrid CF in Munich, southern Germany, on April 29, 2014. AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott sztárfutballistája megvédte tavalyi címét, és az év legjobb labdarúgója lett az angol World Soccer magazin szavazásán.

A 28 éves játékos 2008 és 2013 után harmadszor nyert a havilap által kiírt voksoláson, amelyen újságírók és szakértők vettek részt a világ minden tájáról.

A World Soccer magazin honlapjának keddi bejelentése szerint Ronaldo mögött Manuel Neuer, a Bayern München világbajnok német kapusa végzett a második, Lionel Messi, az FC Barcelona argentin támadója pedig a harmadik helyen.

A tavalyi győzelem után idén is jó esélye van az Aranylabdára C. Ronaldónak Forrás: AFP/John Macdougall


Az Aranylabdáért ugyanez a három futballista verseng, a győztes kilétére a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi gáláján, január 12-én derül fény.

A World Soccer magazin szavazásán Joachim Löw, illetve az általa irányított világbajnok német válogatott nyerte el az év edzője és az év csapata címet.