Sterlingre cserélné Bale-t a Real Madrid

Raheem Sterling, liverpool
Liverpool's English midfielder Raheem Sterling celebrates scoring their fifth goal during the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, northwest England, on February 8, 2014. AFP PHOTO / ANDREW YATES RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Angol és spanyol sajtóhírek szerint a Liverpool fiatal támadója, Raheem Sterling azért nem fogadta el a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, mert a Real Madrid ajánlatára vár. Madridban állítólag már meg is kezdték a helycsinálást az angol játékosnak. 

Egyelőre mértékadó források nem erősítették meg, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt, de több sportoldal is beszámolt a hírről, miszerint Raheem Sterling „elfogadhatatlannak találta” a Liverpool heti 70 ezer fontos fizetést garantáló új szerződését, és a Real Madrid ajánlatára vár.

Az angol válogatott támadót a hírek szerint egy ideje figyeli a Real Madrid, ahol – és talán ez az egész hír leghihetetlenebb része – már azon gondolkodnak, hogy Gareth Bale eladásával csinálnak helyet és szereznek forrást Sterling leigazolásához.

Sterling Madridba költözne Forrás: AFP/Andrew Yates

Az AS csak annyit jegyzett meg a témában, hogy a liverpooli szerződés visszautasításának „nem csak anyagi okai vannak Sterling részéről”. Gareth Bale-ért valahol 91 és 100 millió euró közötti összeget fizetett a Real Madrid 2013-ban, ha lesz is valami az erősen kérdéses transzferből, ebből az ügyletből nem lesz könnyű profittal kiszállni.