Vágólapra másolva!
Sajtóértesülések, vagyis esetünkben inkább pletykák szerint egy teljesen ismeretlen török szakember válthatja Dárdai Pált a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján. 

A medyahaber.com oldalon találta a Nemzeti Sport a hírt, miszerint egy Hikmet Karaman nevű török edzővel tárgyal az MLSZ. A hét elején a szövetség közleményében annyi szerepelt a szövetségi kapitányi poszttal kapcsolatban, hogy két külföldi jelölt van, de még nem tettek le arról, hogy maradásra bírják Dárdai Pált, ezért Csányi Sándor elnök hamarosan Berlinbe utazik, hogy tárgyaljon a Herthával.

A nevenincs török edző semmilyen szempontból nem felel meg a magyar szövetség követelményeinek, Karaman vezetőedzőként csak kisebb török csapatokat irányított, segédedzőként dolgozott a Galatasaraynál. Legnagyobb eredménye egy Kocaelisporral megnyert Török Kupa, és néhány UEFA-kupa/Európa Liga-meccs, a sportnapilap úgy tudja, a neve szóba került a Galatasaraynál is. Ehelyett jelenleg az Erciyesspor másodedzője.

Valószínűleg csak pletykáról van szó, nem valószínű, hogy a magyar szövetség ekkora kockázatot vállalna most, hogy már nem tűnik elérhetetlennek az Eb-selejtezőkből való továbbjutás.