Kulisszatitkokat árult el a volt Inter-elnök

98424871 HORIZONTAL FOOTBALL MATCH FINAL CHAMPIONS LEAGUE ARM IN ARM EMBRACE PORTRAIT JOY WINNER
Inter Milan's Portuguese coach Jose Mourinho (L) and Inter Milan's president Massimo Moratti celebrate after winning the UEFA Champions League final football match Inter Milan against Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 22, 2010. Inter Milan won the Champions League with a 2-0 victory over Bayern Munich in the final at the Santiago Bernabeu. Argentine striker Diego Milito scored both goals for Jose Mourinho's team who completed a treble of trophies this season. AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
Vágólapra másolva!
Massimo Moratti, az Internazionale volt tulajdonosa mesélt a regnálása közben történtekről, Zlatan Ibrahimovicról, Eric Cantonáról és Francesco Tottiról.

Miután az olasz üzletember eladta az Intert az indonéz Erick Thohirnak, a Corriere della Serának adott interjúban elmondott néhány sztorit az elmúlt évekről. Kezdte Zlatan Ibrahimoviccsal.

"Amikor elhagyott bennünket a Barcelona kedvéért, azt mondta nekem, hogy jó volt az Interben játszani, de tovább akar állni, és nélküle nem fogunk nyerni semmit. A következő évben José Mourinhóval megnyertük a Bajnokok Ligáját, az olasz bajnokságot és az Olasz Kupát."

Murinho mindent megnyert Morattinak Forrás: AFP/Christophe Simon

Cantona egy rúgásra volt az Intertől

Moratti azt is elárulta, hogy 1995-ben majdnem leigazolta Eric Cantonát, gyakorlatilag mindenben megegyezett vele. El is utazott Londonba, hogy megnézze a Manchester United Crystal Palace elleni bajnokiját, majd véglegesítsék a szerződést, ám azon a meccsen történt Cantona híres kungfumozdulata, amikor lerúgott egy szurkolót. A Manchester legendás hetese közölte az összecsapás után, hogy az esetet követően inkább maradna Angliában.

Ezért nem lett Cantona Inter-játékos:

Mondj egy összeget!

A korábbi Inter-elnök mesélt arról is, hogy 2007-ben, amikor szerződtették Christian Chivut a Romából, a Farkasok elnökével történt egyeztetésen közölte a fővárosi klub első emberével, hogy, ha bármikor is tovább akarnának adni Francesco Tottin, csak mondjon neki egy összeget, és ő azt kifizeti.

"Ilyen soha nem lesz, Totti nem megy sehovaa" - jött a válasz Franco Sensitől, az egy évvel később elhunyt Roma-elnöktől.