Vágólapra másolva!
A Serie A 13. fordulójának egyik rangadója volt a Juventus-Torino, amelyet végül drámai körülmények között, Andrea Pirlo 93. percben bebombázott lövésével nyert meg a Juve. Pirlo gólja szép volt, de talán kevésbé érdekes, mint a Toro egyenlítése. 

Arturo Vidal 15. percben esett gólja után hét perccel a Toro brazil jobbhátvédje, Bruno Peres gondolt egy merészet, és a saját 16-osától rajtolva úgy vágtázott végig a pályán, hogy előbb Patrice Evra, majd Vidal is csak a hátát nézte.

Egy sportstatisztikai oldal azonnal kiposztolta, hogy a brazil játékos 78 méteren át vezette a labdát, és a végén a Marco Storari kapujába zúdított – hihetetlen pontos – lövés 97 km/h-val hasított el a hiába vetődő Storari mellet.

Az egész akció legmókásabb résztvevője Vidal, aki látja, hogy Evra esélytelenül üldözi az őrületes sebességgel közlekedő brazilt, ezért kivált Peresre, de gyorsan észleli, hogy reménytelen küldetés az utolérése, ezért inkább magára hagyja. Peres köszöni a lehetőséget, rávezeti a labdát a kétségbeesetten ácsorgó Chiellinire, és irgalmatlanul bevágja.

Ha ilyen sietős, akkor menj! Forrás: Origo