Ronaldo Messit gyalázza a madridi öltözőben?

messi, ronaldo
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) and Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi look on during the Spanish league "Clasico" football match Real Madrid CF vs FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 23, 2014. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo hivatalosan mindig nagy tisztelettel beszél Messiről, de Guillem Balague hamarosan megjelenő könyve szerint a Real sztárja meglehetősen sértő becenéven emlegeti Messit a madridi öltözőben. Ronaldo máris cáfolt, és jogi lépéseket fontolgat. 

A Telegraph a spanyol szakíró könyvét idézve állítja, hogy bár találkozásukkor a két játékos mindig igyekszik barátságosnak mutatkozni, több szemtanú szerint általában ilyenkor is kimérten udvariasak, és egyáltalán nem keresik egymás társaságát.

De ez semmi ahhoz képest, hogy Ronaldo állítólag „motherfuckernek” (nagyon visszafogott fordításban anyaszomorítónak) nevezi Messit a madridi öltözőben, és kettőjük kapcsolatát Írország és az Egyesült Királyság viszonyához hasonlítja. A szerző szerint ezen kívül madridi játékosok rengeteg viccet gyártanak arról, hogy Messi Ronaldo pincsikutyája, aki el is fér a portugál divatos táskájában.

Össze biztos nem járnak szombat esténként Forrás: AFP/Gerard Julien

A két játékos nagyon figyel rá, hogy hivatalosan semmi rosszat ne mondjanak egymásra, többször nyilatkozták, hogy tiszteleten kívül semmit nem éreznek egymás iránt. Ronaldo most is egyből cáfolt, hivatalos Facebook-oldalán közölte, „minden profi kollégáját ugyanúgy tiszteli, és ez alól természetesen Messi sem kivétel”, majd hozzátette, bepereli a szóbeszéd elindítóját.