Két feleség sem elég a Newcastle légiósának

Cheick Tiote
Ivory Coast national football team midfielder Cheick Tiote practices during a training session on September 3, 2014 at the Felix-Houphouet-Boigny Stadium in Abidjan on the eve of the African Cup of Nations CAN 2015 football match Ivory Coast vs Sierra Leone. AFP PHOTO / ISSOUF SANOGO
Vágólapra másolva!
A Newcastle United középpályása, Cheick Tiote elvette második feleségét, amivel alaposan felidegesítette a szeretőjét. Igen, ennek a mondatnak a feldolgozásához nekünk is kellett néhány perc. 

Cheick Tiote éppen aznap vezette oltár elé második feleségét Elefántcsontpartban, amikor a Sun értesülései szerint aláírta az északangol csapathoz új, heti 45 ezer fontos fizetést garantáló szerződését.

Tiote a hónap elején vette el Laeticia Doukrout, ami ellen nem is első felesége, Medah emelt kifogást (akivel két gyermekük van, és együtt laknak Newcastle-ben), hanem a játékos szeretője, Nikki Mpofu, aki némi joggal érezhette úgy, hátrébb került Tiote háremének hierarchiájában.

Néha jut ideje focizni is Forrás: AFP/Issouf Sanogo

A 33 éves játékos ügynöke megerősítette a hírt, de hozzátette, a játékos muzulmán, a vallása engedi a többnejűséget. Bár Elefántcsontpart 1964-ben betiltotta a poligámiát, a nagy létszámú muszlim közösség a mai napig gyakorolja a szokást.