Dzsudzsákék kifizetik a román-magyarra a szurkolói jegyeket

Dzsudzsák Balázs Budapest, 2014. szeptember 6.
Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott tagja az Észak-Írország elleni Európa-bajnoki  mérkőzés előtti edzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2014. szeptember 6-án. A találkozót szeptember 7-én rende
Budapest, 2014. szeptember 6. Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott tagja az Észak-Írország elleni Európa-bajnoki mérkőzés előtti edzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2014. szeptember 6-án. A találkozót szeptember 7-én rendezik a Ferencváros új stadionjában, a Groupama Arénában, amelyben telt ház, 22 ezer néző lesz. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Egyre biztosabb, hogy a fociválogatott játékosai kifizetik a magyar szurkolók jegyeit az október 11-ei,  Románia elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

Juhász Roland korábban az Origónak beszélt először erről a lehetőségről, de akkor még azt mondta, hogy nagyon elején jár a kezdeményezés. "Néhányan már beszéltünk erről a megkeresésről, de addig nem tudtunk lépni, amíg az új kapitány nem hirdetett keretet. Péntek óta okosabbak vagyunk a társaság összetételét illetően, így hamarosan pont kerülhet a történet végére" - nyilatkozta a Blikknek a 81-szeres válogatott védő.

"A hatalmas csalódást jelentő északírek elleni kudarc után kerestük meg a válogatott tagjait, s felvetettük nekik, jó lenne, ha gesztus gyanánt kifizetnék azok belépőit, akik a szurkolói vonattal utaznak Bukarestbe. Szerencsére a játékosok méltányolták kérésünket, s már ott tartunk, hogy csak át kell utalni a pénzt" - mondta Molnár-Tóth Marianna, a romániai túra egyik szervezője.

A válogatott focistáknak 1200 jegyet kell megvenniük, ugyanis ennyien kelnek útra a szurkolói vonattal. A drukkerek beérik az olcsóbb, 1500 forintos belépővel, ám ez így is 1,8 millió forintos kiadást jelent a kerettagoknak. Ha a vezetők nem csatlakoznak, fejenként körülbelül 100 ezer forintot kell összedobniuk a játékosoknak.

A vonat október 10-én délután öt óra körül indul a Nyugati pályaudvarról Bukarestbe.