A Barca nem kérte a Real receptjét

A hét képei Soccer Group stage MADRID, SPAIN. 16.09.2014 -  Real Madrid vs. FC Basel 1893 - UEFA Champions League Stadium Santiago Bernabeu - Cristiano Ronaldo (Real
MADRID, SPAIN. 16.09.2014 - Real Madrid vs. FC Basel 1893 - UEFA Champions League Stadium Santiago Bernabeu - Cristiano Ronaldo (Real Madrid) Celebrates a goal during the Champions League match against FC Basel 1893 Christiano Ronaldo ünnepli a Bajnokok Ligjában az FC Basel ellen lőtt gólját a Bernabeu stadionban.
Vágólapra másolva!
Nem játszott nagyot a Real Madrid, mégis nyert a Villarreal otthonában két hirtelen jött góllal, meg egy kis állófocival. A Barcelona másképp tett, a második félidőben is szórakoztatta a közönségét.

Primera División, 6. forduló:
Villarreal-Real Madrid 0-2
gól: Modric (32.), Ronaldo (40.)

Jól kezdett a Villarreal az első szombati spanyol bajnokin, többször is nagy helyzetbe került a Real elleni meccs első perceiben, csak épp gólt nem lőtt belőlük.

Később kiegyenlítettebb lett a játék, ám még így is előzmény nélküli volt Modric átlövésből szerzett gólja. A félidő hajrájára ismét a Villarreal került fölénybe, de egy villámgyors kontra végén megduplázta előnyét a Real.

Cristiano Ronaldo a 187. bajnoki gólját lőtte Spanyolországban, ezzel megelőzte Carlos Santillanát, és már harmadik a Real örök góllistáján.

Csalóka volt a 2-0, mindenesetre a madridiak éltek az ajándékkal, a második félidőben még visszafogottabb teljesítményt nyújtottak, miközben a Villarreal újabb helyzeteket hagyott ki. A hajrára a Villarreal elfáradt, Musacchio sérülése miatt tíz emberre fogyatkozott, a Real igazi állófocit adott elő.

Ezzel együtt már a harmadik bajnokiját nyerte zsinórban Carlo Ancelotti csapata.

Neymarék nem másolták a Realt

Rögtön a Real után (ha térben nem is, de időben) a Barcelona lépett pályára. A Granada nem zavart sok vizet a Camp Nouban, az első féldiő végére összeomlott, szünetben 3-0 állt az eredményjelzőn.

A Reallal ellentétben a Barca a folytatásban sem állt le, újabb három gólt berámolva kiütötte ellenfelét.

Hat forduló után a Barca imponáló, 17-0-s gólkülönbséggel áll a tabella élén, igaz, a Real 20-at lőtt, de kapott is kilencet.

Barcelona-Granada 6-0
gól: Neymar (26., 45. és 66.), Rakitic (43.), Messi (62. és 82.)

Atlético Madrid-Sevilla 4-0 (2-0)
gól: Koke (19.), Saúl (42.), Raúl Garcia (83. - 11-es), Jiménez (89.)

Athletic Bilbao-Eibar 0-0

Levante-Rayo Vallecano 0-2
gól: Baptistao (12., 33.)