Suárez kicsit hurkás lett

- Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez eyes the ball during the friendly football match FC Barcelona B vs Indonesia Sub-19 national team at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, near Barcelona, on September 24, 2014.  AFP PHO
Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez eyes the ball during the friendly football match FC Barcelona B vs Indonesia Sub-19 national team at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, near Barcelona, on September 24, 2014. AFP PHOTO / JOSEP LAGO
Vágólapra másolva!
Luis Suárez felszedett néhány kilót az eltiltása első három hónapjában. Tabarez meghívta az uruguayi válogatottba, az első tétmeccsét azonban a Barcelonában játszhatja, a Real Madrid otthonában.

Szerdán Indonézia U19-es válogatottjával játszott barátságos meccset a Barca B. A találkozón a négy hónapos eltiltását lassan letöltő Luis Suárez is pályára lépett, mi több, lőtt is két gólt.

A zárt kapus meccset egyedül a Catalan TV adta, többnyire csak rossz minőségű videók kerültek ki róla a netre. Hírügynökségi fotók alapján határozottan vannak plusz kilók a focistán, sokkal pufibb, mint liverpoolosként volt.

Suárez az indonézek elleni meccsen Forrás: AFP/Josep Lago

Suárez a Barca első csapatával edz, ennek ellenére érthető, ha meglátszik rajta a heti két tétmeccs hiánya. Maga is elismerte: a vb utáni eltiltása után csaknem depresszióba süppedt.

Egy hónap múlva azért tétmeccsen is pályára léphe, nem is akárhol: október 25-én a Real Madrid otthonában rendezik az idény első Clásicóját.

Áprilisban, még Liverpool-mezben Forrás: AFP/Andrew Yates

Ezen kívül a támadót Oscar Tabarez szövetségi kapitány meghívta az uruguayi válogatottba a Szaúd-Arábia és Omán elleni barátságos meccsekre.

Suáreznek azért kell bűnhődnie, mert a nyári, brazíliai világbajnokságon, az olaszok elleni csoporttalálkozón megharapta Giorgio Chiellinit.