Összefogás Ronaldóért

A hét képei Soccer Group stage MADRID, SPAIN. 16.09.2014 -  Real Madrid vs. FC Basel 1893 - UEFA Champions League Stadium Santiago Bernabeu - Cristiano Ronaldo (Real
MADRID, SPAIN. 16.09.2014 - Real Madrid vs. FC Basel 1893 - UEFA Champions League Stadium Santiago Bernabeu - Cristiano Ronaldo (Real Madrid) Celebrates a goal during the Champions League match against FC Basel 1893 Christiano Ronaldo ünnepli a Bajnokok Ligjában az FC Basel ellen lőtt gólját a Bernabeu stadionban.
Vágólapra másolva!
Minden eszközt bevetnek a Manchester United drukkerei a Real Madrid 29 éves klasszisának visszaszerzéséért.

Bérelt kisrepülővel száll majd az El Madrigal fölé a hétvégi Villarreal-Real Madrid bajnokin a United Reel szurkolói csoport néhány tagja. A repülő egy Come home Ronaldo feliratú molinót visz majd magával.

A drága mutatványhoz a Twitteren gyűjtött adományokat a szurkolói csoport. "Nem állunk le, amíg haza nem hozzuk" - ígérték, mivel Ronaldót mint játékost, és mint embert is imádják.

A kétszeres aranylabdás portugál 2003-tól hat éven focizott a ManUnitedben, ott vált világsztárrá Alex Ferguson edzőnél, akit a mai napig is a második apjának tekint.

Ronaldo sosem tudott tökéletesen beilleszkedni a Real Madrid klubéletébe, egy időben fütyülték a szurkolók, a napokban pedig bírálta a klub átigazolási politikáját.