Az újonc a frászt hozta a Milanra

504225387
AC Milan's Spanish forward Fernando Torres (L) fights for the ball with Empoli's midfielder Mirko Valdifiori during the Italian Serie A football match Empoli vs AC Milan on September 23, 2014 at the Stadio Carlo Castellani in Empoli. AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO
Vágólapra másolva!
A Serie A 4. fordulójában az újonc Empoli 2-0-ra vezetett a Milan ellen, de a vendégek visszajöttek a meccsbe, és a hajrában akár meg is szerezhették volna a győzelmet. Az újonc végül kihúzta 2-2-vel. 

Serie A, 4. forduló:
Empoli-Milan 2-2 (Tonelli 13., Pucciarelli 23., ill. Torres 43., Honda 57.)

Harcosan kezdte a meccset az újonc Empoli, és a 13. percben megszerezte a vezetést: egy szögletnél Tonelliről maradt le Bonera, a középhátvéd zavartalanul bólintott a kapu jobb oldalába. A 21. percben még nagyobb bajba került a Milan, ekkor Tavano adott remek labdát a védők között kilépő Pucciarellinek, aki 7 méterről kapura lőtt, Abbiati pedig csak beleérni tudott a labdába.

Torres gyönyörű gólt fejelt Forrás: AFP/Andreas Solaro

Több Empoli helyzet után a Milan az első félidő végén visszakapaszkodott a meccsbe, a kezdőként pályára lépő Fernando Torres gyönyörű fejessel hozta közelebb csapatát.

A második félidő elején az egyenlítés is összejött Honda góljával, de a második félidőben sokkal jobban játszó Milan nem tudta megnyerni a meccset, hiába volt számtalan helyzete a győztes gól megszerzésére.