Vágólapra másolva!
Mészárlást rendezett a bajnokságban eddig gyengélkedő Real Madrid, amely a Primera División 4. fordulójában 8-2-re győzött a Deportivo La Coruna vendégeként. Cristiano Ronaldo triplázott, Gareth Bale és a csereként beálló Javier Hernandez duplázott, de a meccs gólját James Rodriguez szerezte.

A Real eddig a három bajnokijából kettőt is elvesztett, de a hétközben a BL-ben a Basel elleni 5-1-es siker némileg lenyugtatta a kedélyeket. A Deportivo ellen az első félóra végén indult be a Real-henger, amikor Arbeloa beadása után Cristiano Ronaldo fejese nagy ívben hullott Lux kapujába.

A második gól a meccs legszebb jelenetét hozta el, egy visszatett labdát James Rodríguez óriási gólt zúdított a bal felsőbe. Még a szünet előtt jött a harmadik, Benzemát ütötte el Lux jó messze a kaputól, C. Ronaldo pedig felismerte a helyzetet, és az üres kapuba gurított.


A Depor a második félidő elején még visszajött egy meccsbe, amiko Sergio Ramos kezezése után Medunjanin értékesítette a tizenegyest, de mielőtt belelkesedtek volna, Bale két gyors góllal mindent eldöntött, az elsőnél Marcelo, a másodiknál Isco passzát vágta be.

A 78. percben C. Ronaldo egy balos bombával tette teljessé a mesterhármasát, majd a csereként beállt Javier Hernández is lőtt egy pazar és egy kissé szerencsés gólt, és mivel a hazaiaktól Toché is beköszönt, tíz góllal zárult az őrület.

Primera División, 4. forduló:
Deportivo La Coruna - Real Madrid 2-8 (0-3)
gól: Medunjanin (51., 11-esből), Toché (84.), illetve C. Ronaldo (29., 41., 78.), J. Rodríguez (36.), Bale (66., 74.), J. Hernández (88., 92.)

Athletic Bilbao-Granada 0-1 (0-1)
gól: Córdoba (39.)