Vágólapra másolva!
Hármat szórt az Arsenal az eddig veretlen Aston Villa otthonában a Premier League-ben. És még csak nem is kapott egyet sem. A horvát Niko Kranjcar látványos szabadrúgásával a QPR az utolsó percekben egyenlített a Stoke ellen.

Csúnya est a Liverpoolnak

Rangadót játszottak szombaton a PL-ben, a meglepően jól kezdő Aston Villa az Arsenalt fogadta. Amilyen izgalmasnak indult, olyan sima lett a meccs: a londoniak már az első félidőben eldöntöttek mindent, mivel négy perc alatt három gólt lőve.

A sokat bántott Özil most góllal bizonyított:

A QPR ellen a Stoke kezdett jobban: a 11. percben Moses szédített egy védőt a cseleivel, a beadása után Crouch a felhők közül fejelte le a labdát Mame Biram Dioufnak, aki közelről a hálóba stukkolt.

A QPR szintén egy fejessel egyenlített a félidő végén, egy szöglet után Caulker szakadt el az őrzőjétől, és bár Charlie Adam a gólvonalnál még megpróbált menteni, nem járt sikerrel.

A második félidőben ismét a Moses, Crouch páros villant, előbbi beadása után a korábbi válogatott támadó Rio Ferdinand mellől bikázott a kapu közepébe. Crouch a korábbi tíz PL-meccsén sem gólt, sem gólpasszt nem szerzett, ehhez képest most mindkét kategóriában kitett magáért.

A végére maradt a meccs legszebb gólja, a 88. percben Kranjcar állt oda egy szabadrúgáshoz, és gyönyörűen csavart a léc alá, amivel pontot mentett csapatának. A QPR és a Stoke előzsör játszott 2-2-t a Premier League-ben.

Premier League, 5. forduló:
Queens Park Rangers - Stoke City 2-2 (1-1)
gól: Caulker (42.), Kranjcar (88.), illetve Diouf (11.), Crouch (51.)

Aston Villa-Arsenal 0-3 (0-3)
gól: Özil (32.), Welbeck (34.) A. Cissokho (öngól, 36.)

Burnley-Sunderland 0-0

Newcastle United-Hull City 2-2 (0-0)
gól: Cissé (73. és 87.), ill. Jelavic (48.), Diamé (68.)

Swansea City-Southampton 0-1 (0-0)
gól: Wanyama (80.)
piros:
Bony (Swansea, 39.)