Vágólapra másolva!
Menesztette edzőjét, Felix Magathot az angol másodosztály sereghajtója, a Fulham labdarúgócsapata. Ugyanez a sors várt a tavaly még szintén a Premier League-ben szereplő Cardiff City menedzserére, Ole Gunnar Solskjaerra is.

A Fulham a tavalyi kiesés ellenére bízott Felix Magath edzőben, ám a londoni csapat hét forduló után is nyeretlen és sereghajtó a Championshipben, így a vezetésnek muszáj volt lépnie. Az egyetlen pontot augusztus végén a Cardiff ellen gyűjtötte a csapat, de az elmúlt öt napban - immáron Király Gáborral a kapuban - ismét begyűjtött két vereséget, a Reading 3-0-ra, a Nottingham Forest 5-3-ra verte.

Magath utódja ideiglenesen az U21-es csapat trénere, Kit Symons lett. Amióta Shahid Khan tavaly júliusban megvette a klubot, már három trénert is kirúgott, Magath előtt erre a sorsra jutott Martin Jol és Rene Muelensteen is.

Edzőt váltott a tavaly még szintén élvonalban szerepelt Cardiff City is, a walesiektől a januárban érkezett Ole Gunnar Solskjaer távozott. A norvég tréner úgy nyilatkozott, azért hagyta el a klubot, mert különböző elképzelésük volt a tulajdonossal, ám Vincent Tan azt mondta, a váltásban szerepe volt annak is, hogy az együttes hét bajnokin nyolc pontot szerezve csak a 17. helyen szerénykedik.