Vágólapra másolva!
A Pápa hazai pályán maradt alul egy góllal az MTK-val szemben a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Lombard Pápa Termál FC-MTK Budapest 0-1 (0-1)
Pápa, 1000 néző, v.: Vad II
gólszerző: Vass P. (45.)
sárga lap: Vukmir (72.), Nagy Tamás (41.), illetve Nagy Tibor (22.)

Pápa: Szűcs - Tóth (Kenesei, 75.), Nagy Tamás, Bogunovic, Frizoni - Faggyas, Csizmadia, Zulevs (Benkő, 63.), Csilus, Sluka (Jagodics, 11.) - Popin

MTK Budapest: Hegedüs - Nagy Tibor, Vukmir, Kelemen, Hidvégi (Vass Á., 82.) - Pölöskei, Kanta, Poór - Vass P. (Cseke, 65.), Sergio (Csiki, 68.), Horváth Zs.

A találkozó előtt egyperces gyászszünetet tartottak az MTK szerdán elhunyt legendás játékosa, Sándor Károly emlékére. A küzdelmes meccsen az első félidő nagy részében a vendégek uralták a játékot, több helyzetet is kialakítottak, míg a hazaiak ritkábban jutottak lehetőséghez. Közvetlenül a szünet előtt egy MTK-támadás végén Vass Patrik közelről védhetetlenül fejelt a hálóba, ezzel vezetett az MTK.

A második félidőre a gólszerzés jól érzékelhető szándékával érkezett vissza a Pápa, de hiába volt több helyzete, olykor valóban veszélyes kísérletei sem vezettek eredményre. Közben időnként az MTK-nak is adódtak helyzetei, de a kék-fehéreknél is gond volt a pontossággal, így végül egyetlen gól döntött a három pontról.