Vágólapra másolva!
Brazília Neymar góljával 1-0-ra győzött a Kolumbia elleni felkészülési mérkőzésen.

A két csapat a világbajnokság negyeddöntőjében is találkozott, és akkor a torna legdurvább meccsét játszották, összesen 54 alkalommal szabálytalankodtak egymással, a kolumbiai Zuniga megmozdulása nyomán pedig eltört Neymar csigolyája.

A mostani meccsnek pikáns színezetet adott, hogy Neymar és Zuniga volt a két csapatkapitány, és a térfélválasztás után hosszasan ölelkeztek. A Barca játékosa először viselhette a kapitányi karszalagot a brazil válogatottban.

A mostani meccs messze volt a barátságostól, rendesen aprították egymást a játékosok, a kolumbiaiak Neymart, a brazilok Cuadradót faragták. Cuadrado sem fogta vissza magát, az első félidőben buktatta, a másodikban fellökte Neymart, és mivel mindkettőért sárgát kapott, így a 49. percben emberhátrányba került Kolumbia.

A Miamiban játszott meccs végül a 83. percben dőlt el, amikor Neymar gyönyörű gólt szerzett szabarúgásból. A kolumbiai csapatba az utolsó negyedórára beszállt a MU új szerzeménye, Falcao is, de csak egy veszélyes fejest tudott felmutatni.