Vágólapra másolva!
Reagált Szalai Ádám lemondására a szövetségi kapitány, Pintér Attila. A Hoffenheim csatára ma délelőtt Facebook-oldalán jelentette be, hogy amíg Pintér a kapitány, nem lép pályára a válogatottban, mire Pintér azt válaszolta, nem is hívta senki Szalait. 

„Csak a tisztánlátás végett nyilatkozom a témáról: Ádám olyan meghívást akar visszautasítani, amit nem is kapott meg, hiszen most vasárnap, Észak-Írország ellen más játékosokat hívtam meg az ő posztjára. Nem kizárt, hogy a jövőben számoltunk volna vele, de a döntését tudomásul vesszük, karrierépítéséhez sok sikert kívánunk – nyilatkozta Pintér az Mlsz.hu-nak.

A kapitány és a játékos közti feszültség Szalai emlékezetes, 2013-as sajtótájékoztatója óta tart, akkor a magyar szakma ellen kirohanó csatár mondanivalóját Pintér kérte ki magának először.

Pintér Attila nem is hívta Szalait Forrás: Origo

Szalai nem szerepelt a kapitány csapatában a kinevezése óta eltelt időszakban lejátszott meccseken. Pintér Attila első tétmeccsét Észak-Írország ellen vívja a magyar válogatott élén szeptember 7-én.