Wenger még a vb előtt lecsapna Casillasra

Iker Casillas (Real Madrid), foci, spanyol válogatott
(FILES) -- A file picture taken on March 4, 2014 shows Spain's goalkeeper Iker Casillas diving for the ball during a training session at the Vicente Calderon stadium in Madrid on the eve of their World Cup 2014 friendly football match against Italy. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
A spanyol AS sportnapilap információja szerint az Arsenal labdarúgócsapata szeretné megszerezni Iker Casillast, a Real Madrid spanyol válogatott kapusát, lehetőleg még a világbajnokság befejezése előtt.

Az AS szerint Arséne Wenger azért szeretne mindenáron rutinos kapust szerződtetni, mert Lukasz Fabianski a Swansea-hoz igazolt, és egyelőre nincsen komoly vetélytársa Wojciech Szczesnynek.

Casillast pedig a lap szerint el lehetne csábítani az állandó játéklehetőség ígéretével, Madridban ugyanis az előző szezonban Diego Lopez élvezte a bizalmat a bajnokságban, vetélytársa csupán a Király-kupában és a Bajnokok Ligájában jutott szóhoz.

Iker Casillas Forrás: AFP/Javier Soriano

Ugyan a 33 éves világ- és Európa-bajnok kapust szerződése még három évig a Realhoz köti, de miután fizetése évről évre csökken, lehet, hogy átgondolja a kínálkozó lehetőségeket. Ehhez Wenger már kérte Casillas honfitársa, Santi Cazorla, illetve a korábbi Real-középpályás, Mesut Özil segítségét is.

Az AS azt is tudni véli, hogyha a bombaüzlet nem valósul meg, akkor Wenger szívesen látná csapatában Willy Caballerót (Málaga) vagy Stephane Ruffier-t (Saint-Étienne) is.