Balotelli élő adásban hisztizett

A green light is seen on the head of AC Milan's forward Mario Balotelli as he reacts during the Italian Serie A football match between AS Roma and AC Milan on April 25, 2014 at the Olympic stadium in Rome.    AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE
A green light is seen on the head of AC Milan's forward Mario Balotelli as he reacts during the Italian Serie A football match between AS Roma and AC Milan on April 25, 2014 at the Olympic stadium in Rome. AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE
Vágólapra másolva!
Mario Balotelli megsértődött, és a Sky Italia élő műsorában osztotta ki a műsorvezetőt és a szakértőket, de Clarence Seedorf vezetőedző megvédte a Milan csatárát.

A Milan 2-0-ra kikapott a Romától az olasz bajnokság pénteki esti mérkőzésén, a találkozón észrevehetetlen volt Balotelli, akit Clarence Seedorf le is cserélt a 69. percben. A Milan olasz csatárának láthatóan nem tetszett a tréner húzása, majd a mérkőzés után is feldúltan és sértődötten nyilatkozott, amikor a Giancarlo Marocchi, Zvonimir Boban, Christian Panucci szakértői hármas arról kérdezte, hogy miért nem mozgott többet a pályán.

"Semmit nem értesz a focihoz. Higgy nekem, tényleg semmit" - mondta Balotelli Marocchinak, aki 11-szer szerepelt az olasz válogatottban, amellyel 1990-ben világbajnoki bronzérmes volt, és több mint 500 olasz bajnokit játszott, volt a Juventus és a Bologna játékosa is.

Zvonimir Boban, a Milan legendája azt mondta, hogy szerinte Balotelli nem úgy teljesített a meccsen, mint egy topjátékos, erre az olasz válogatott támadó így reagált: "Soha nem mondtam, hogy topjátékos vagyok. Ti mondjátok mindig. Ti vártok el tőlem meccsenként öt gólt. Mindig rólam beszéltek, ha a Milan nyer, Mario egy nagyszerű játékos, de ha kikapunk, akkor minden az én hibám. Nincs szükségem a kritikátokra, majd én kritizálom magam" - mondta Balotelli, majd kivette a füléből a fülhallgatót, és elsétált.

Seedorf megvédte Balotellit, aki a mérkőzésen összeszólalkozott csapattársával, Adel Taarabttal is, pedig a marokkóival jó barátok. "Mario most nem játszott jól, ezért cseréltem le, de ebben nincs semmi meglepő azok után, hogy hetekig nagyszerű teljesítményt nyújtott. Ez előfordul a fociban, mint ahogy az is, hogy a meccs hevében kicsit indulatosabban szólnak oda egymásnak a játékosok, de Mario és Adel között semmi probléma nincs" - mondta a holland szakember, akivel hat győztes meccs után kapott ki a Milan a Serie A-ban.