Vágólapra másolva!
Szokás szerint eseménydúsra sikerült a görög bajnokság legnagyobb rangadója, az Olimpiakosz-Panathinaikosz mérkőzés, amelyet meglepetésre 3-0-ra a vendégek nyertek.

Az első említésre méltó jelenet meglehetősen ijesztő volt, az Olimpiakosz 21 éves nigériai játékosa, Michael Olaitan ugyanis összeesett a pályán. Olaitan később magához tért, de azért kórházba vitték, és az utolsó jelentések szerint stabil az állapota.


A BL-ben a Manchester Unitedet 2-0-ra legyőző Olimpiakosz - amelyben Megyeri Balázs ezúttal is kispados volt - nem tudta produkálni az angolok elleni játékát, és a bajnokságban csak negyedik Panathinaikosz az első félidő végén Pranjic révén egy kontrából betalált.

A második félidő közepén Marcus Berg duplázta meg a Pana előnyét, majd az Olimpiakosz kapott egy könnyű síppal megítélt büntetőt, de a szépítés nem jött össze, mert Domínguez a kaput sem találta el. A tizenegyes előtt a lelátóról arcon dobták Jannisz Anasztasziut, a vendégek edzőjét, akinek szerencsére nem lett komolyabb baja.


A végén még szabadrúgásból Abeid is betalált, így 3-0-ra nyert a Panathinaikosz, amely így is 24 pont hátrányban van az Olimpiakoszhoz képest. A pireusziaknak csak a presztízs miatt fájhatott a mostani vereség, ugyanis toronymagasan, 19 ponttal vezetik a tabellát.