Vágólapra másolva!
Roberto Mancini jó, José Mourinho pedig nem rossz eredményként értékelte azt, hogy a Galatasaray és a Chelsea 1-1-es döntetlent játszott egymással a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának szerdai első mérkőzésén.

A török együttes mestere az isztambuli összecsapást követően ugyanakkor kicsit kesergett amiatt, hogy csupán egyszer vették be a londoniak kapuját. "Nem volt szerencsénk, mert kínálkozott lehetőség a második gólunk megszerzésére is, de nem éltünk az eséllyel, pedig a második félidőben nagyon jól játszottunk" - vélekedett Mancini.

Hozzátette: összességében mégsem lehet elégedetlen. "Végtére is ez egy jó eredmény számunkra, más kérdés, hogy az első félidőben félénken futballoztunk, ebből eredt aztán három vagy négy nagy hibánk is."

Joé Mourinho szerint nem rossz a döntetlen, és elégedett az 1-1-gyel. "Nagyon jó, sokat tapasztalt csapattal ikszeltünk, olyannal, amelynek néhány egészen kiváló és erős támadója van" - jelentette ki a Chelsea portugál szakvezetője, majd így folytatta: el van ragadtatva a saját csapatától, noha a helyzetkihasználásuk nem valami jó. "Ilyen ez a mostani Chelsea, túl sok lehetőség kell neki ahhoz, hogy legalább egyszer betaláljon. Az viszont remek, hogy most az első lövésünkből gól lett."

Mourinho: Ilyen ez a mostani Chelsea Forrás: AFP/Ozan Kose

A londoni vezetést jelentő gól szerzője a spanyol Fernando Torres volt, aki a kilencedik percben vette be a Galata kapuját. A világ- és Európa-bajnok csatárnak ez volt a 17. gólja az európai kupasorozatban, amivel a BL negyedik legeredményesebb spanyol futballistájává lépett elő az abszolút rangsort is vezető Raúl (71), továbbá Morientes (33) és Luis Enrique (19) mögé.