Vágólapra másolva!
José Mourinho a Manchester City 1-0-s legyőzése után elárulta, hogy a rangadón már csak a masszőr, Billy McCulloch beszélt a Chelsea játékosaival.

"Én utoljára az ebédnél szóltam hozzájuk, Billy beszélt velük, komolyan mondom!" - bizonygatta a portugál. "Úgy kiabált a skót akcentusával, hogy én abból semmit nem értettem, de a játékosok megtapsolták, tehát ők valószínűleg vették az adást" - mondta Mourinho, fantasztikusnak titulálva a skót munkatársát.

Bármit is mond Mourinho, tény, hogy a hétfői taktikája kiválóan működött, a BBC-n megjelent elemzésében Robbie Savage egyenesen briliánsnak minősítette a hadrendet. "A Chelsea teljes mértékben kontrollálta a meccset, és tökélyre vitte a tervét" - írta Derby County 39 éves focistája. "Mourinho túlgondolkodta Pellegrinit, a Chelsea pedig túlfocizta a ManCityt."

"Arra számítottam, hogy Mourinho leparkol a csapatbusszal, és elkezdi fojtogatni a Cityt, hogy meggyilkolja a játékot" - ismerte el a walesi. "Ehhez képest kezdettől fogva rengeteg támadó elem volt a taktikájában." Savage hangsúlyozta, a ManCity eddig százszázalékos volt otthon, a legtöbb rúgott góllal. "Hétfőn azonban úgy tűnt, el sem hiszik, hogy be tudnak találni."