Vágólapra másolva!
Gareth Bale egyre inkább belelendül a Real Madridnál, előző klubjánál, a Tottenhamnél ugyanakkor egyelőre nem sikerült megoldani a pótlását.

Tavaly sokszor mondták a Tottenhamre, hogy egyemberes csapat, és való igaz, Gareth Bale a hátán vitte a csapatot az előző idényben, a bajnokságban például harminchárom meccsen huszonegy gólig és kilenc gólpasszig jutott.

Bale a nyáron aztán Angliából Madridba költözött, mert a Real Madrid 91 millió eurót fizetve lecsapott rá. A Spursnél reagáltak a helyzetre, és alaposan bevásároltak a nyáron, megvették Erik Lamelát, Roberto Soldadót, Christian Eriksent Nacer Chadlit, akik mind értenek a támadások építéséhez és befejezéséhez, ehhez képest a csapat tizenkét forduló alatt mindössze kilenc gólt szerzett a Premier League-ben.

Eközben Bale egyre jobban magára talál a Realban, és Cristiano Ronaldo távollétében mesterhármasával főszerepet vállalt a Valladolid 4-0-s legyőzéséből. A walesi kilenc bajnokin lépett pályára, és ezeken hét gól szerzett, ráadásul hét gólpasszt is jegyzett már, ami azt mutatja, hogy Madridban is meghatározó ember lett belőle.

André Villas-Boas, a Tottenham edzője pedig továbbra is törheti a fejét, hogy mit találjon ki, mert a számok azt mutatják, a nyári erősítések ellenére a legfontosabb játékos pótlását nem sikerült megoldani. A Tottenham a forduló előtt a kilencedik helyen állt, nyolc ponttal lemaradva az éllovas Arsenal mögött, és vasárnap 13 órától a Manchester Uniteddel játszik.