Vágólapra másolva!
Lionel Messiért a nyáron újabb nagy hadjáratot indítanak, amelyben a Bayern München indul a legnagyobb eséllyel.

Több internetes oldal, például a Mundo Deportivo honlapja is arról írt, hogy már a nyáron is három klub szerette volna leigazolni a Barcelona argentin aranylabdását, mind a három olyan csapat volt, amelyet az Adidas szponzorál. A legnagyobb ajánlat akkor 210 millió euró volt, de a katalán együttes ennyiért sem adta Messit.

Azt nem lehet tudni, hogy pontosan melyik három klub volt ez, de a Bayern München és a Chelsea szinte biztosan közöttük volt. A legfrissebb hírek szerint most az Adidas egy nagyobb összeget is hajlandó lenne az üzletbe invesztálni, hogy Messit ne a Barcelona Nike-szerelésével azonosítsák a szurkolók, és állítólag 125 millió eurót állnak az átigazolási összegből. A Bayern München ugyanennyivel egészítené ki, így júniusban egy 250 millió eurós ajánlat érkezik majd be a Barcelonához a bajoroktól.

Messi vajon elhagyná a Barcelonát? Forrás: AFP/Josep Lago

Egyes lapok azt is tudni vélik, hogy a Bajnokok Ligája-győztes német klub évi 20 millió eurós fizetést fog ajánlani Messinek, és a kereskedelmi jogok 100 százalékát is átengedné a világ legjobb játékosának.

Állítólag a Chelsea is indít még egy offenzívát Messi megszerzéséért júniusban, az Adidas ezt is ugyanekkora összeggel támogatná, de a Bayern München a vezetőedző, Josep Guardiola miatt talán nagyobb eséllyel indul ebben a versenyben.

Plusz tartalmak Facebook-oldalunkon!