Vágólapra másolva!
Gerardo Martino elvesztett két pontról beszélt, Massimiliano Allegri a csapategységet dicsérte, a régi önmagát idéző Kaká pedig azt mondta, ha kell, számára szokatlan poszton is odateszi magát.

"Itthagytunk két pontot, győzelmet érdemeltünk volna, mert több gólhelyzetünk volt. Sajnos megfizettünk azért a hibáért, amit a meccs elején követtünk el, a Milan góllal büntetett érte. Messi jól játszott, minden akcióban benne volt, de a többiek is kitettek magukért" - nyilatkozta Gerardo Martino, hozzátéve, nem könnyű úgy játszani, amikor az ellenfél beássa magát a saját térfelére.

Kollégája, Massimiliano Allegri azt emelte ki, hogy ha játékosai egymásért játszanak, akkor bárkinek méltó ellenfelei tudnak lenni. "A megfelelő hozzáállással játszottunk, márpedig a taktika és a felállás mit sem ér, ha nincs meg a csapategység. Kaká nagyszerű teljesítményt nyújtott, szerepet vállalt a kontrákban, volt néhány egészen pazar labdája, de még nincs százszázalékos formában" - értékelt a Milan edzője.

A Realtól visszatérő brazil szokatlan helyen, a szélen játszott, de gyakran a védelemben segítette ki a társakat, rengeteget melózott. "Sokat játszottam a Barcelona ellen, és tudtam, hogy milyen fontos a széleken jól védekezni ellenük, ebben a szerepben Birsa és én is jól teljesítettünk. Allegri tudja, hol szeretek igazán játszani, de egy ilyen meccsen az a dolgom, hogy ott segítsek a csapatnak, ahol tudok. Igyekszem visszanyerni a jó formámat, és ebben sokat segít, hogy érzem a pályán a szurkolók szeretetét" - mondta a gólpasszal záró Kaká.