Vágólapra másolva!
A Real Madrid portugál aranylabdása, Cristiano Ronaldo megvédte csapattársát, a 91 millió euróért megvett Gareth Bale-t, akitől azonnali megváltást várt volna a média és a Real Madrid-szurkolók többsége, de a walesi ennek nem tudott eleget tenni.

A 28 éves Ronaldo szerint időt és teret kell adni Bale-nek, aki nemrég igazolt a Realhoz, és még nem illeszkedett be, ráadásul sérüléssel is bajlódott. "Gareth nagyszerű munkát végez, amióta itt van, de megnehezíti a helyzetét, hogy nem vett részt a csapattal együtt a nyári alapozáson" - mondta Ronaldo egy sajtótájékoztatón.

"Nem szabad túl nagy terhet tenni rá, engedni kell, hogy fejlődjön, a dolgok maguktól rendbe fognak jönni. Már csak azért is, mert Gareth kész arra, hogy tanuljon, és egy igazán fantasztikus fickó" - folytatta a portugál, aki a walesi 91 millió eurós vételárára is kitért.

Cristiano Ronaldo és Gareth Bale Forrás: AFP/Ozan Kose

"Nem hiszem, hogy segítjük őt, ha mindig emlékeztetjük arra, hogy milyen sok pénzt kifizetett érte a Real. Ebből a szempontból az lenne a legjobb, ha békén hagynánk. Biztos vagyok abban, hogy nagyszerű dolgokat fog még tenni a csapatért" - tette hozzá Ronaldo.

Szerdán a Real Madrid a Juventust fogadja a Bajnokok Ligájában, hétvégén pedig Barcelonába utazik az El Clasicóra.