Vágólapra másolva!
Harminc gyerekjegyet igényelt az MLSZ gyerekszektorába az Andorra elleni meccsre egy pedagógus, de a hollandiai 1-8-at látva inkább nem vitte ki a gyerekeket a Puskás-stadionba. A szövetség ezért kizárta őket a következő mérkőzésről - írja a Magyar Nemzet.

Az egyik szurkolói portálon jelent meg az a levél, amelyet a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Gyermekszektora küldött el egy pedagógusnak, aki nem vitte el az osztályát az andorrai meccsre. Azt kifogásolják benne, hogy "nagy számban igényeltek jegyeket", amelyeket aztán nem vettek át. "Az MLSZ-nek az ingyenes jegyek biztosítása anyagi vonzattal jár, ennek következtében arra kérjük önöket, hogy a legközelebbi mérkőzés alkalmával megfontolva igényeljenek jegyeket, valamint a soron következő válogatott mérkőzésre nem áll módunkban jegyeket biztosítani önöknek" - áll a levélben, melyet a Magyar Nemzet Online idéz.

A tanár elismerte, hogy bár nagy számban igényeltek jegyet a meccsre, a romániai és a hollandiai vereség után nem látogattak ki az Andorra elleni mérkőzésre. Válaszlevelében arra kérte a szövetséget, hogy „a legközelebbi selejtezősorozat alkalmával tisztességesebben álljanak helyt, és megfontoltabb nyilatkozatokat tegyenek a továbbjutást illetően”.

Levélét a pedagógus azzal zárja, hogy valószínűleg nem fogják meglátogatni a nemzeti tizenegy következő mérkőzését, mivel "ezt a gyalázatot nem fogjuk még egyszer gyerekeknek mutogatni, amíg nem történik gyökeres változás a Magyar Labdarúgó Szövetség és a magyar futball vezetésében".

Plusz tartalmak a Facebook-oldalunkon!