Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgója, Akeem Adams hálás az orvosainak, hogy mindent megtesznek érte. A szeptember 25-én szívinfarktust kapó trinidadi védőt csütörtökön ébresztették fel a mesterséges kómából, kommunikált a környezetével, és a Blikk úgy értesült, már személyesen is megköszönte a gondoskodást az őt kezelő doktoroknak.

A lap úgy tudja, Adamsnek elmondták, mi történt vele, hogy négyszer műtötték, és amputálták a bal lábát. A Blikk szerint a játékos elnézést kért csapattársaitól, hogy nem számíthatnak rá, s nagyon sajnálta, hogy nem játszhat.

"Tájékoztattuk a helyzetről Akeem Adamset, de természetesen időre van még szüksége, hogy igazából felfogja, megeméssze, ami az elmúlt hetekben történt vele" - mondta dr. Szelid Zsolt, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának munkatársa, a Ferencváros orvosi stábjának tagja. "Most talán az a legfontosabb, hogy némi gépi rásegítéssel, de legalább önerőből lélegzik. A mélyaltatás miatt azonban az izmai legyengültek, így ez az állapot is megerőltető számára, ezért a következő napokban is sokat kell majd pihennie."

A futballista továbbra is nagy mennyiségben kap fájdalomcsillapítót és altatót, így a nap jelentős részét átalussza.