Vágólapra másolva!
Adriano Galliani, a Milan alelnöke vasárnap Madridba utazik, hogy tárgyaljon a Real Madrid képviselőivel Kaká ügyében. Már arra is megvan a B terv, ha a brazil nem térne vissza Milánóba.

Kaká átigazolása évek óta minden nyáron és télen felvetődik a Milannál, eddig azonban egyszer sem sikerült visszavinni a brazil támadó középpályást, aki 2003 és 2009 között volt BL-győztes és bajnok is a Milannál, és aranylabdás is az olasz klubból lett.

Kaká a Realban nem tudott húzóember lenni, és a napokban nyíltan kijelentette, hogy távozni szeretne. A Milanban felszabadult egy hely a középpályán azzal, hogy Kevin-Prince Boateng a Schalkét választotta, és ekkor került képbe szokás szerint Kaká, akiért még egy nagy rohamot indít korábbi csapata.

A Football Italia nevű oldal egy olyan opcióról is tud, amely szerint Kaká csak tavaszig lenne a Milannál, majd a Los Angeles Galaxyhez igazolna, és érkezne az a Honda Keiszuke, akit egész nyáron próbált elcsábítani a Milan a CSZKA Moszkvától, de a vételáron nem sikerült megegyezni.

Arra is van ötlete Gallianinak, ha Kaká végül nem térne vissza, ekkor a korábban a városi vetélytársa Interben, a jelenleg a török Galatasarayban játszó Wesley Sneijder lehetne a megoldás.