Vágólapra másolva!
Az angol válogatott korábbi balhátvédje, Kenny Sansom beismerte, hogy alkoholproblémáinak és játékszenvedélyének köszönhetően hajléktalanként tengődik egy parkban.

"Tíz napja hajléktalan vagyok, és egy padon élek" - mondta a The Sun nevű újságnak az angol csapatban 86 válogatottságig jutó védő. "Mindez azért van, mert nincs pénzem a pia és a szerencsejáték miatt."

A The Independent szerint az 54 éves Sansom focista korában heti 1200 fontot (mintegy 400 ezer forintot) keresett, és 1 millió fontos (340 millió forintos) kastélyban élt.

A korábbi Arsenal-focista 2008-ban megjelent önéletrajzi könyvében arról írt, hogy már játékos korában is állandó harcban állt a két démonnal, az alkohollal és a szerencsejátékkal. Minden nap betért a fogadási irodákba, esténként pedig sznúkerezett.

Sansom az interjú idején felment a nővéréhez, de azután újra nyomtalanul eltűnt. "Összetörte a szívemet" - fogalmazott Mary Sansom. "Bárcsak megmondaná, hogy merre van most. Attól rettegünk, hogy holtan fogjuk megtalálni valahol az utcán."