Vágólapra másolva!
Többről van szó a távozásom blokkolásánál, háborog a Dortmund-focista, akinek állítólag fizetésemelést is beígértek a BVB-nél.

Robert Lewandowski már napokkal ezelőtt is háborgott, amiért a Dortmund nem engedte el a Bayern Münchenhez, majd kicsivel később jött a kissé PR-izű "mindent megteszek a BVB-ért" nyilatkozat, a kedélyeket csillapítandó.

Holott a csatár nem nyugodott meg, ez világosan kiderül a lengyel Rzeczpospolitának adott keddi interjújából.

"Ha valaki mond valamit, állnia kell a szavát" - dohogott a 24 éves focista. "Nem csak az átigazolásról van szó, másról is beszéltünk a menedzsmenttel, de sosem tartották meg az ígéretüket."

Lewandowski állítólag ígéretet kapott, hogy az utolsó évre megemelik az 1,8 millió eurós fizetését. Izmos bankszámla helyett azonban erős frusztráció jutott a támadónak, aki mindezek ellenére csapata egyik legjobbja volt a Bayern München ellen 4-2-re megnyert Szuperkupa-döntőben.

"Kiderült, hogy amit egyenesen a szemembe mondtak, az nem igaz" - morgolódott tovább Lewandowski. "Nem számít, milyen keményen edzek majd, és hogyan fogok játszani, az érzés, hogy becsaptak, itt marad. Nem akarok túl sokat mondani, elég annyi, csalódott vagyok."