Vágólapra másolva!
Az eltiltott Dzsudzsák Balázst nélkülöző Dinamo Moszkva hazai pályán 4-1-es vereséget szenvedett a Szpartak Moszkvától az orosz labdarúgó-bajnokságban. A meccs után a Dinamo román edzője, Dan Petrescu azt mondta, hogy a hiányzókkal - így Dzsudzsákkal - talán jobb lett volna csapata.

"Nehéz kommentálni egy ilyen vereséget, amikor már az első félidőben 4-0-ra égünk. Hasonló volt a helyzet a Volga ellen, amikor az ötödik percben már 2-0-ra ment az ellenfél (a vége 2-2-es döntetlen lett - a szerk.). Ma semmi nem valósult meg abból, amit elterveztünk" - nyilatkozta a Dinamo hivatalos weboldalának Petrescu, aki az elsó három körben négy pontot gyűjtött csapatával.

Hozzátette, a vereség után a csalódott játékosok képtelenek voltak egymás szemébe nézni az öltözőben. "Elnézést kérek a szurkolóktól, és elismerem, hogy nem készítettem fel megfelelően a csapatot. Az azonban elfogadhatatlan, amilyen buta hibákat a védők elkövettek. Talán a koncentrációval, a mentális felkészültséggel voltak gondjaink" - mondta őszintén a tréner, majd rátért a hiányzókra.

"Kevin Kuranyi a reményeim szerint három héten belül rendelkezésre áll majd. Vele, illetve Dzsudzsák Balázzsal és a holland védővel, Douglasszal talán jobbak lettünk volna. De ez csak feltételezés."

A Dinamo 25 éves magyar szélsője ezzel letöltötte négymeccses eltiltását, és a következő fordulóban - jövő szombaton a Tyerek Groznyij elleni hazai meccsen - már pályára léphet.