Vágólapra másolva!
A Ferencváros tervei között szerepelt a Real Madrid Castillában szereplő David Mateos megszerzése, ám a 26 éves védő ázsiója hirtelen nagyot nőtt, Carlo Ancelotti ugyanis pályára küldte a fővárosiak első csapatának a felkészülési meccsén.

A Ferencváros a Csakfoci.hu szerint kivetette hálóját a remek felépítésű, 190 centis David Mateosra, és sokáig volt is esély arra, hogy a belső védőt megszerzi a magyar klub, ám a hétvégén sokat változott a helyzet.

Carlo Ancelotti, a Real Madrid új vezetője először ült a spanyol klub kispadján, és a Bournemouth elleni 6-0-s diadal során a másodosztályú fiókcsapatban, a Castillában szereplő Mateost is bevetette egy félidő erejéig. Ez pedig azt vetítheti előre, hogy az olasz tréner a bő keretben számítani fog a hátvéd szolgálataira.

David Mateos a Zaragoza játékosaként szerepelt az első osztályban Forrás: AFP/Lluis Gene

Mateos tavaly a második vonalban 31 mérkőzésen szerepelt, de három éve játszott többek között az Ajax elleni Bajnokok Ligája-találkozón is. Az élvonalban is volt már rajta Real-mez, csakhogy nem madridi, hanem zaragozai: Pintér Ádám csapatában 14 alkalommal szerepelt a legjobbak között.

* * *

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke bejelentette, hogy a Paris Saint-Germain egyetlen labdarúgójáért sem készülnek ajánlatot tenni - írja az MTI.

A spanyol csapat élére július elején kinevezett, épp a párizsi klubtól szerződtetett Carlo Ancelotti a hírek szerint szívesen látta volna Madridban két korábbi sztárjátékosát, a svéd Zlatan Ibrahimovicot és az olasz Marco Verrattit, a klubelnök azonban cáfolta ezt.

"Ancelotti egyetlen PSG-játékos szerződtetését sem kérte tőlünk. Megígérhetem a párizsi drukkereknek, nem fogunk ajánlatot tenni egyik labdarúgójukért sem" - nyilatkozta a francia L'Equipe-nek Pérez a goal.com szakhonlap jelentése szerint.

A Real idén nyáron már megszerezte Casemirót, Daniel Carvajalt, Iscót és Asier Illarramendit, és a klubelnök elárulta, még további érkezőkre lehet számítani.