Vágólapra másolva!
Két játékost le kellett cserélni, hárman pedig rúgást kaptak a debreceniek közül a Strömsgodset elleni, 2-2-es eredménnyel zárult norvégiai Európa Liga-selejtezőn.

Egy magyar vette el a Lokitól a győzelmet

A klub hivatalos honlapja szerint Joel Damahou már az 5. percen megsérült, amikor Kovács Péter rácsúszott a lábára, az elefántcsontparti játékos ápolás után ugyan visszatért a pályára, de nem bírta sokáig, térdszalag-sérülése miatt le kellett cserélni.

Szintén nem tudta végigjátszani a mérkőzést Szakály Péter, illetve a meccs után erősen bicegve, bekötött vádlival sétált Zsidai László, Igor Morozov és Czvitkovics Péter is.

"Nyernünk kellett volna, mert nagyon sok gólszerzési lehetőségünk volt. Idegenben jó eredménynek számít a döntetlen, de a siker természetesen sokkal jobb lett volna, főleg azért, mert erre nagy esélyünk volt" - nyilatkozta Kondás Elemér vezetőedző.

"Azt játszottuk, amit elterveztünk, nagyon taktikusak, fegyelmezettek voltunk, rengeteg lehetőségünk akadt, ezeket kellett volna hatékonyabban kihasználni, valamint 2-1-es vezetésnél egy faulttal vagy bármi mással meg kellett volna akadályoznunk, hogy egyenlítsen az ellenfél. A Strömsgodset jó csapat, de kellően felkészültünk ellenük. Idegenben sikerült két gólt lőnünk, egálból várjuk a folytatást, de a visszavágó nincs lefutva. Arra törekszünk, hogy hazai pályán nyerjünk és továbbjussunk."