Társoldalunk:

Gera mezítláb erősít Ausztriában

2013.07.19. 16:47

Nincs aláírt megállapodása, mégis eddigi csapatával, az angol élvonalban szereplő West Bromwich Albionnal készül Gera Zoltán magyar válogatott labdarúgó.

Gera ZoltánForrás: MTI/Nyikos Péter

"Mindennél többet mond, hogy a lejárt szerződésem ellenére a West Brom elhozott az edzőtáborba" - mondta a 34 éves támadó a West Bromwich-Puskás Akadémia mérkőzés szervezőinek a tájékoztatása szerint. "Steve Clarke menedzser többször kifejtette már, hogy számít rám a jövőben is, ugyanakkor nem sietteti a visszatérésemet." 

Gera arról is beszélt az ausztriai Bad Waltersdorf-i edzőtáborban, hogy a műtött lába tökéletes állapotban van. Elmondta, hogy a rehabilitáció háromnegyedét elvégezte, négy-öt hét múlva pedig már nemcsak a bemelegítést végezheti együtt a kerettel, hanem bekapcsolódhat a teljes értékű edzésmunkába.

A magyar válogatott csapatkapitánya január elején, a Queens Park Rangers elleni FA-kupa-mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást.

A West Bromwich Albion hétfőn 18 órától Sopronban az OTP Bank Liga újoncával, a Puskás Akadémia csapatával játszik felkészülési mérkőzést.