Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs hiába fellebbezett, az Orosz Labdarúgó Szövetség fellebbviteli bizottsága nem csökkentette négymérkőzéses eltiltását, így a magyar válogatott középpályás csak a 4. fordulóban léphet először pályára a Dinamo Moszkva színeiben.

Az orosz labdarúgó-bajnokság előző szezonjának utolsó előtti fordulójában egy tömegverekedés után kiállították Dzsudzsák Balázst.

"Értetlenül állok a történtek, így a piros lapom előtt is, hiszen a felvételeken is jól látszik, hogy a békítésen kívül semmit sem csináltam. Remélem ezt majd a szövetségnél is észreveszik" - nyilatkozta akkor Dzsudzsák a Facebook-oldalán.

Fotó: Magócsi Márton - Origo

Nem így történt, a Dinamo Moszkva magyar válogatott középpályását a fegyelmi bizottság négymérkőzéses eltiltással sújtotta. A klub fellebbezett, de az orosz szövetség nem változtatta meg eredeti döntését.

Dzsudzsák egy-egy meccset már kihagyott az előző évad végén, illetve a jelenleg is zajló szezonban, de nem játszhat a pénteki, Anzsi, illetve a július 27-i, Szpartak Moszkva elleni találkozón sem. Visszatérésére augusztus 3-ig kell várnia, a Dinamo akkor Tyerek Groznijt fogadja majd.