Vágólapra másolva!
Lionel Messi nem vett részt egy VIP-rendezvényen, ezzel gyakorlatilag összetörte egy kilenc éves amerikai kisfiú szívét - állítja a fiú apja.

Exkluzív tartalmak a Facebook-oldalunkon

A Barcelona sztárja egy jótékonysági meccset játszott Chicagóban, amelyre egy amerikai férfi, Tony Sherwood 5 ezer dollárért (1,1 millió forint) vett két VIP-jegyet magának és a kilenc éves fiának, aki él-hal Lionel Messiért. A belépő tartalmazott a mérkőzés előtt egy személyes találkozót is Messivel, aki dedikált mezt és labdát adott volna a fiúnak, ám az argentin aranylabdás nem jelent meg az eseményen, pedig állítólag több mint 70-en vártak rá két órán át, amikor közölték velük, hogy Messi nem fog megérkezni.

"Nagyon izgatott voltam, hogy találkozhatok a világ legjobb focistájával, de aztán elszomorodtam, amikor megtudtam, hogy nem fog összejönni" - mondta könnyeivel küszködve a 9 éves Hudson Sherwood, akinek hat Messi-meze is van.

"Teljes káosz volt a teremben" - kezdte az apa. "Azt mondták, hogy bármikor megérkezhet, öt perccel a meccs kezdése előtt pedig spanyolul közölték, hogy nem fog jönni. A fiam hazafele csak annyit mondott, hogy ha legközelebb mezt veszek neki, akkor az ne Messi-mez legyen."