Vágólapra másolva!
Garancsi István végtelenül szomorú és elkeseredett, amiért a Videoton már a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójában kiesett. A futballcsapat tulajdonosa a klub hivatalos honlapján azt mondta, mivel érzelmileg túlfűtött állapotba került, csak akkor hoz érdemi döntést, ha már lehiggadt.

"Elmondani nehéz, mennyire rosszul érzem magam. Ez a gyors kiesés egy váratlan lórúgással ért fel számomra. Azóta sem tértem teljesen magamhoz. Tulajdonosként jelen pillanatban azt tudom mondani, hogy a történtek semmilyen módon nem csökkentették az eltökéltségemet, és nem befolyásolják a hosszú távú céljaimat a Videotonnal. Haladok tovább azon az úton, amelyet a szerepvállalásom kezdetén kijelöltem" - nyilatkozta Garancsi István a Vidi.hu portálon.

Forrás: MTI/Beliczay László

A klubtulajdonos hozzátette, Vidi-szurkolóként végtelenül szomorú és elkeseredett, mert semmilyen szinten nem tudja feldolgozni a történteket.

"Ehhez legalább három-négy napra lesz szükség, de az is lehet, hogy többre. Barátaim és ismerőseim eddig is tiszteletben tartották, hogy egy-egy vereséget követően legalább 24 órán át ne keressenek. Ez egyfajta általános szabályként működött. Sajnos, most egy újabb türelmi idő betartását kell majd kérnem tőlük. Kiesést követően legalább 72 órát adjanak nekem, hogy feldolgozzam a történteket. Mivel szurkolóként érzelmileg ennyire túlfűtött állapotba kerültem, tulajdonosként nem akarok most gondolkodni. Indulatból reagálni hosszú távú projektek esetében sosem célravezető. Amint, úgy érzem, hogy az érzelmi állapotom nem befolyásolja a döntéseimet, meg fogom tenni a kellő lépéseket."