Vágólapra másolva!
Manuel Pellegrini, a Manchester City labdarúgócsapatának új szakvezetője biztos benne, hogy azok a szurkolók, akik szerették Roberto Mancinit, imádni fogják őt is.

A két évvel ezelőtti angol bajnok új edzője, Manuel Pellegrini a Málaga együttesétől érkezett, és bár a City ügyvezető igazgatója, Ferran Soriano azt nyilatkozta, trófeákat vár tőle, ő óvatosan fogalmazott.

"Nem hiszem, hogy Mancini volt az utolsó edző, aki népszerű volt a helyi szurkolók körében, a City drukkerei hihetetlenek, akár a Premier League-ben, akár a harmadosztályban játszik a csapat. Azt hiszem, a lojalitással nem lesz gond, engem is imádni fognak" - nyilatkozta annak ellenére, hogy a Wigan ellen végül elbukott FA-kupa-döntőn a szurkolók ellene szóló rigmusokat énekeltek.

"A gyászos Bajnokok Ligája-teljesítményen javítani kell, hiszen kétszer egymás után kiesett a csapat a csoportkörben. Megpróbáljuk javítani ezen, a csapat képes lehet néhány trófea megszerzésére. Hogy mennyit nyerünk végül, majd a szezon végén kiderül, remélem, jövő ilyenkor mindannyian nagyon boldogok leszünk"