Vágólapra másolva!
Juhász Roland közös megegyezéssel szerződést bontott a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlechttel, így a 30 éves válogatott játékos szabadon igazolhatóvá vált, és szinte biztosan a Videotonban folytatja.

A felek döntéséről csütörtökön számolt be a klub hivatalos honlapja, jelezve, hogy minden jót kívánnak a védőnek, aki 2005-ös érkezése óta négy bajnoki címet nyert az együttessel. A 77-szeres válogatott Juhász hosszú ideje kegyvesztetté vált a brüsszeli csapatnál, az elmúlt fél évet már a Videotonnál töltötte kölcsönjátékosként.

Juhász hét szép évet töltött az Anderlechtben Forrás: AFP/BELGA/VIRGINIE LEFOUR

"Nagyon boldog vagyok, végre ismét előre tekinthetek. Azért örömmel gondolok vissza az Anderlechtnél töltött időre, az utolsó egy rossz év nem tudja elhomályosítani az előtte eltöltött hét remek évet, fantasztikus pillanatokat éltem át a Bajnokok Ligájában és a belga bajnokságban. Az Anderlechtnek elképesztő szurkolótábora van, és köszönöm a támogatásukat, hallottam, hogy az elmúlt szezonban többször is skandálták a nevemet" - idézte a sport-planet.eu Juhászt.

A védő hozzátette, szinte biztos, hogy a Videotonnál folytatja. "A megegyezés még nem született meg, de a fontosabb kérdésekben dűlőre jutottunk. Szeretnék a Videotonban játszani, mert már ismerem a klubot, és a szövetségi kapitány szeme előtt lennék, így a válogatottba is könnyebben visszatérhetek."