Vágólapra másolva!
Lionel Messi szerint Neymar jó döntést hozott, amikor úgy döntött, hogy az FC Barcelonához szerződik.

Neymar - akiért 57 millió eurót fizetett az FC Barcelona a Santosnak - remek ajánlólevéllel érkezik Spanyolországba, ugyanis gólt lőtt a Konföderációs Kupa döntőjében a többek között Iniestával és Xavival felálló spanyol válogatottnak, amelyet 3-0-ra legyőzött Brazília.

Sokan attól tartanak, hogy a 21 éves brazil képtelen lesz együtt játszani Lionel Messivel, az argentin azonban nem ért ezzel egyet.

"Van szerencsém több világbajnokkal is egy csapatban játszani, most pedig jön Neymar, akivel a klub egy újabb nagyszerű labdarúgót szerzett. Nagyon szeretek jó játékosokkal egy csapatban futballozni, és úgy gondolom, hogy a Barca Neymar számára is ideális választás" - fogalmazott Messi az El Mundo Deportivónak.

Elfér-e egy csapatban két 10-es? Forrás: AFP/CRIS BOURONCLE

A Barca tavaly szégyenszemre 7-0-s összesítéssel maradt alul a későbbi győztes Bayern Münchennel szembeni Bajnokok Ligája-elődöntőben, Messi szerint a következő szezonban javíthatnak a katalánok. "A célunk az, hogy mindent megnyerjünk a Barcával. Minden évben így indítjuk a szezont, ehhez most még kellene egy eredményes nyári felkészülés" - mondta az argentin játékos.

A brazilok legendája, Zico azt nyilatkozta, hogy Lionel Messi a legjobb azon labdarúgó közül, akik soha nem nyertek világbajnokságot. A négyszeres aranylabdás örül Zico véleményének. "Megtisztelő, amiket Zico mondott. Mindig igyekszem a legmagasabb szinten teljesíteni és minden címet begyűjteni. Egy nagy álmom van még, a világbajnoki trófea. De ugyanígy vannak ezzel az csapattársaim, illetve egész Argentína is. De nem csak a vb fontos számomra, hanem minden sorozat, ahol elindulunk. Minden meccsen pályára akarok lépni, és mindig ugyanolyan motiváltnak érzem magam" - nyilatkozta Messi.