Vágólapra másolva!
Felkészülési mérkőzésen 4-1-es győzelmet aratott a Ferencváros labdarúgócsapata a másodosztályú Vasas ellen. A zöld-fehér edzője, Ricardo Moniz elégedettebb volt, mint a legutóbbi, Szekszárd elleni meccs után, és azt mondta, próbajátékosok közül látni, hogy ki az, aki elbírja viselni azt a nyomást, ami a Fradival jár.

Eredmény, felkészülési mérkőzés:
FTC - Vasas 4-1 (2-1)
Puskás-stadion
FTC: Jova - Gyömbér, Otten, Maslac (Jovanovic, 15.) (Nagy Á., 78.), Dondé (Bönig, 60.) - Cukic (Nagy D., 60.), Józsi (Busai, 60.) - Alempijevic (Ionescu, 60.), Somalia (Halilagic, 60.), Valpoort (Birtalan, 60.) - Böde (Elek, 60.)
Vasas: Németh G., Mészáros Á., Lucas Silva, Izing, Engel, Gál M., Crisan, Horváth L., Cseke, Vida, Ádám
gól: Böde (8., 48.), Somalia (18.), Halilagic (71.), illetve Crisan (21.)

"Elégedettebb vagyok, mint a Szekszárd elleni mérkőzést követően voltam - fogalmazott Ricardo Moniz a Fradi.hu kérdésére. "A próbajátékosok közül volt, aki tudott bizonyítani, volt, aki nem. Az ő sorsuk hamarosan eldől, lehet látni, hogy ki az, aki elbírja viselni azt a nyomást, ami a Fradival jár. Kicsit fáradt volt a csapat, de így is meg tudta mutatni, hogy nem egy gyenge társaság. Külön pozitívum volt a szurkolók jelenléte, mivel akkor is bátorították a csapatot, amikor látszott, hogy egyáltalán nem friss és nincs csúcsformában."

Az biztos, hogy a klub már elköszönt a 22 éves szerb Mario Maslactól, a szakmai stáb ugyanis úgy ítélte meg, hogy sem játéktudásban, sem személyiségi jegyeit tekintve nem alkalmas arra, hogy erősítést jelentsen a Fradinak.